Nieuws

Vacature Huisarts in de functie van Medisch Manager Ambulancezorg ( 8-16 uur per week)

UMCG Ambulancezorg groeit in de rol van zorgaanbieder en zoekt daarom expertise op het gebied van huisartsenzorg. Ben jij een ervaren huisarts en heb je affiniteit met de spoedzorg? En ben je op zoek naar een afwisselende functie naast je huidige werk? Lees dan snel verder!
Lees meer...

Vacature Projectmanager

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het implementeren van organisatiebrede projecten, in opdracht van de directie. Sta jij sterk in je schoenen en ben je een ster in communiceren, lees dan snel verder.
Lees meer...

Vacature Instructeur chauffeur

Zorg jij er samen met Team Opleidingen voor dat onze chauffeurs de poleposition behouden zodat wij goede zorg naar mensen kunnen brengen? En heb jij ervaring als instructeur en/of coureur in de autosport? Dan zoeken wij jou!
Lees meer...

Vacature: Manager Ambulancezorg

Wij zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een open en positieve houding die ambulanceteams uit Noord-Drenthe wil coachen en aansturen. Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie in een dynamische omgeving en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en CV ons toe! Wij kijken er naar uit om kennis met jou te maken.
Lees meer...

Axira