Nieuws

Samen Zorg Assen: samen dóén in de ouderenzorg

Op woensdag 11 oktober hebben elf partijen, waaronder Regionale zorginstellingen, huisartsen en gemeenten een samenwerkingsovereenkomst getekend. Daarmee is officieel het netwerk ‘Samen zorg Assen’ opgericht waarin zij de zorg voor kwetsbare ouderen in Assen gaan verbeteren.
Lees meer...

Certificering HKZ Ambulancezorg en NEN7510

UMCG Ambulancezorg is HKZ-gecertificeerd. Het HKZ-certificaat is in 2018 weer verlengd voor een termijn van 3 jaar. Ook voldoen wij aan de NEN7510-norm die gaat over informatiebeveiliging in de zorg.
Lees meer...

Vacature medewerker P&O (0,5fte/18 u. p.w.)

Wil jij onderdeel worden van een energiek P&O team en zorgen voor onze medewerkers en tegelijkertijd ook een bijdrage leveren in het aantrekken van nieuwe ambulance toppers? Dit is jouw kans! Solliciteren kan tot en met 5 augustus.
Lees meer...

P&O UMCG maakt kennis met UMCG Ambulancezorg

De P&O afdeling van ons moederbedrijf het UMCG kwam bij ons op bezoek om meer te leren over ambulancezorg. Tijdens de gesprekken werd inzichtelijk welke verschillen en overeenkomsten er zijn tussen beide organisaties en kregen ze een BHV cursus en een kijkje in de traumahelikopter, ambulance en GGB bus.
Lees meer...

Axira