Nieuws

Noord-Nederlandse ambulancediensten krijgen identieke spoedkoffers

Vanaf april 2019 gaan de drie ambulancediensten Ambulancezorg Groningen, Kijlstra ambulancezorg en UMCG Ambulancezorg werken met eenzelfde spoedkoffer op de ambulances. Een spoedkoffer bevat de medische hulpmiddelen waarmee ambulancehulpverleners dagelijks werken. Tijdens een grootschalig incident of tijdens burenhulp kunnen de ambulancehulpverleners in het noorden nu sneller en beter samenwerken omdat de nieuwe spoedkoffers identiek en uniform zijn ingedeeld.
Lees meer...

Het is weer 1 april

In ons bericht van vorige week hebben wij aangegeven dat wij gaan werken met de Yelp in combinatie met blauw/rood verlichting, wat mogelijk een nog betere zichtbaarheid kan geven in het verkeer naast de extra hoorbaarheid. Bij deze willen wij mededelen dat het een 1 april grap is. Wij gaan niet testen met blauw/rood verlichting. Het is onze traditie om mee te doen met een 1 april grap en in dit geval hebben wij voor dit onderwerp gekozen omdat wij goed onder de aandacht willen brengen hoe lastig het is voor hulpdiensten om door het verkeer te manoeuvreren.
Lees meer...

Ambulancehulpverleners testen nieuwe kleding

Vanaf 6 februari t/m 27 februari 2019 testen ambulancehulpverleners tijdens een draagproef de nieuwe ambulancekleding. Tijdens de test wordt gelet op de functionaliteit en het comfort van de kleding. De mensen in de nieuwe kleding zijn de vertrouwde ambulancehulpverleners, met dezelfde bevoegdheden, kennis en kunde als hun collega’s in de huidige geel/groene ambulancepakken.
Lees meer...

Vacature Communicatieadviseur (32 uur)

Om vaste vorm te geven aan onze afdeling Communicatie, zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur voor 32 uur per week. Heb jij een vlotte pen en schrijf jij graag content voor online en offline middelen? Heeft social media geen geheimen meer voor jou? En adviseer jij graag in projecten? Dan zoeken wij jou!
Lees meer...

Axira