Nieuws

Ambulancehulpverleners testen nieuwe kleding

Vanaf 6 februari t/m 27 februari 2019 testen ambulancehulpverleners tijdens een draagproef de nieuwe ambulancekleding. Tijdens de test wordt gelet op de functionaliteit en het comfort van de kleding. De mensen in de nieuwe kleding zijn de vertrouwde ambulancehulpverleners, met dezelfde bevoegdheden, kennis en kunde als hun collega’s in de huidige geel/groene ambulancepakken.
Lees meer...

Vacature Communicatieadviseur (32 uur)

Om vaste vorm te geven aan onze afdeling Communicatie, zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur voor 32 uur per week. Heb jij een vlotte pen en schrijf jij graag content voor online en offline middelen? Heeft social media geen geheimen meer voor jou? En adviseer jij graag in projecten? Dan zoeken wij jou!
Lees meer...

Vacature Huisarts in de functie van Medisch Manager Ambulancezorg ( 8-16 uur per week)

UMCG Ambulancezorg groeit in de rol van zorgaanbieder en zoekt daarom expertise op het gebied van huisartsenzorg. Ben jij een ervaren huisarts en heb je affiniteit met de spoedzorg? En ben je op zoek naar een afwisselende functie naast je huidige werk? Lees dan snel verder!
Lees meer...

Vacature Projectmanager

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het implementeren van organisatiebrede projecten, in opdracht van de directie. Sta jij sterk in je schoenen en ben je een ster in communiceren, lees dan snel verder.
Lees meer...

Axira