Nieuws

Zorg voor het Noorden

Zorg is mensenwerk. Teamwerk. In Zorg van het Noorden bundelen negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten hun krachten. Om de kwaliteit van de zorg ook in de toekomst te garanderen. En om jou mogelijkheden voor een afwisselende loopbaan te bieden.
Lees meer...

Oude ambulance voor tweede kans in Hongarije

UMCG Ambulancezorg heeft een ‘oude’ ambulance geruild met de Hongaarse organisatie SARA voor KIKA-beren. De KIKA-beren worden gegeven aan kinderen die betrokken zijn geweest bij een ongeval of een andere vervelende situatie. In Hongarije krijgt de oude ambulance een nieuw leven en is het voor SARA mogelijk om onder andere gezondheidszorg aan te bieden aan de armsten in Oost-Europa.
Lees meer...

Licht aan en gaan in Drenthe!

De donkere dagen komen er weer aan en goede fietsverlichting is dan noodzakelijk. Geen goede verlichting is gevaarlijk, voor de fietsers zelf en ook voor de hulpdiensten die bij een spoedgeval snel ter plaatse moeten zijn. De komende weken staan hulpverleners op allerlei locaties in Drenthe om de fietsers op goede fietsverlichting te wijzen.
Lees meer...

RAV Fryslân ontvangt uniek en nieuw voertuig voor de Friese eilanden

Gisteren is het nieuwe Grootschalige Geneeskundige Bijstand voertuig van Noord-Nederland, voor de Waddeneilanden, onthuld. Beide bestuurders van RAV Fryslân hebben het nieuwe voertuig met trots kunnen tonen aan het publiek.
Lees meer...

Axira