Nieuws

Vacature Instructeur chauffeur

Zorg jij er samen met Team Opleidingen voor dat onze chauffeurs de poleposition behouden zodat wij goede zorg naar mensen kunnen brengen? En heb jij ervaring als instructeur en/of coureur in de autosport? Dan zoeken wij jou!
Lees meer...

Vacature: Manager Ambulancezorg

Wij zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een open en positieve houding die ambulanceteams uit Noord-Drenthe wil coachen en aansturen. Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie in een dynamische omgeving en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en CV ons toe! Wij kijken er naar uit om kennis met jou te maken.
Lees meer...

Kalibratieweek voor Drentse en Friese ambulances

In de eerste week van november zijn alle ambulances uit Drenthe en Friesland van UMCG Ambulancezorg uitvoerig gecheckt tijdens de kalibratieweek. Door de controle en de updates kunnen de ambulancemedewerkers iedereen weer van kwalitatieve en goede zorg voorzien.
Lees meer...

Gedeputeerde Brink en wethouder Koning belonen fietsers met goede fietsverlichting

In de ochtend van 8 november controleren hulpdiensten samen met Veilig Verkeer Nederland en de ANWB in Meppel of fietsers veilige fietsverlichting hebben. Gedeputeerde Henk Brink en wethouder Roelof Pieter koning van de gemeente Meppel zijn hierbij aanwezig.
Lees meer...

Axira