Vacature Projectmanager | 10-01-2019

Werkomgeving
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het implementeren van organisatiebrede projecten, in opdracht van de directie. Sta jij sterk in je schoenen en ben je een ster in communiceren, lees dan snel verder.

De organisatie
UMCG Ambulancezorg brengt in Drenthe en een deel van Friesland goede zorg naar mensen. Wij richten onze dienstverlening op de behoefte van patiënten en zetten daarbij vernieuwing in voor goede zorg. UMCG Ambulancezorg heeft geen winstoogmerk. Een positief bedrijfsresultaat wordt ingezet om de kwaliteit van zorg steeds verder te verbeteren. In onze organisatie werken ongeveer 360 vakkundige en vitale medewerkers.

Functiebeschrijving
Je bent verantwoordelijk voor projectontwikkeling waarbij je projectvoorstellen en projectplannen ontwikkelt. Daarnaast zorg je voor eventuele subsidieaanvragen voor nieuwe projecten en communiceer je met diverse belanghebbenden over het project. Je hebt leiding over het project en je fungeert als eerste aanspreekpunt. Je maakt een planning en neemt de acties die nodig zijn om de voortgang van de gemaakte afspraken te bewerkstelligen.

Deadlines worden behaald, want je komt proactief met creatieve oplossingen. Daarnaast bewaak je de tijdsplanning en voorgang, beheert het projectbudget en zorgt voor de communicatie over het verloop van het project en (tussentijdse) evaluatie.

In de functie van projectmanager wordt verwacht dat je zelfstandig projecten ontwikkeld en begeleid, je neemt beslissingen en kiest voor oplossingen die impact hebben op de organisatie en de kwaliteit van de geleverde zorg. Je bent bevoegd om binnen het vastgestelde projectplan te handelen en toont initiatief ten aanzien van het opstarten van nieuwe projecten.
Je ontvangt leiding van de directeur zorg.

Wat vragen wij

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven aan projectteams bestaande uit specialisten;
  • Je hebt kennis van projectmanagement;
  • Je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Je hebt bedrijfskundig inzicht.


Als projectmanager zijn sociale vaardigheden belangrijk, je hebt tact, kan goed luisteren en overtuigen. Het is belangrijk dat je weerstand kan overwinnen tijdens het leiden van projecten. Daarnaast beschik je over implementatiekracht, je neemt initiatief, bent besluitvaardig en innoverend. Je bent resultaatgericht en hierbij hou je de kwaliteit van het project in het oog, je bent sterk in organiseren en monitoren en kan goed sturing geven.

Wat bieden wij
Een aanstelling in een functie waar geen dag hetzelfde is. Je wordt aangesteld voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties, maar is minimaal € 3.008,- en maximaal € 4.466,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Ambulancezorg.
Daarnaast wordt een auto van de zaak voor woon- werkverkeer en dienstreizen, een laptop en een telefoon ter beschikking gesteld.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
Robert van Barneveld, directeur zorg of Tom van de Vlist, directeur operations, telefoonnummer 0592 312 000

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 20 januari 2019.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 5 februari en donderdag 14 februari a.s.
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Axira