Vacature: Manager Ambulancezorg | 10-12-2018

Vacature Manager Ambulancezorg (36 uur)

Werkomgeving
Vanwege de herindeling van de regio’s binnen UMCG Ambulancezorg, zoeken we per direct een enthousiaste collega voor de regio Noord-Drenthe! Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie in een dynamische omgeving en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zoeken wij jou! 

UMCG Ambulancezorg zorgt er in Drenthe en een deel van Friesland samen met ketenpartners voor dat iedereen, altijd en overal, goede (ambulance)zorg krijgt. We stellen de patiënt centraal. Door te investeren in de kwaliteit van mensen, materiaal, werkprocessen en samenwerking, organiseren we prima zorg rond de patiënt; nu en in de toekomst. UMCG Ambulancezorg heeft geen winstoogmerk. Positief bedrijfsresultaat wordt ingezet om de kwaliteit van de zorg steeds verder te verbeteren. UMCG Ambulancezorg werkt samen met de Meldkamer Noord-Nederland. Onze organisatie heeft op dit moment ruim 25 ambulanceposten en er werken ongeveer 360 medewerkers. 

Functiebeschrijving
De functie van manager is een uitdagende functie binnen de Ambulancezorg. Veranderingen in het zorglandschap zijn aan de orde van de dag. Vanuit de integraal management gedachte geeft je effectief sturing aan de medewerkers, de kwaliteit en de benodigde resultaten. De manager heeft een duidelijke voorbeeldfunctie in gedrag en in het nakomen van afspraken. Het team bestaat totaal uit vijf collega-managers en je ontvangt leiding van de directeur Operations. 


Jouw taken:

 • Je geeft leiding aan meerdere teams op diverse posten binnen de sector Ambulancezorg (ca 50 medewerkers).
 • Je draagt zorg voor een adequate overleg- en communicatiestructuur binnen het team en met ketenpartners.
 • Je bent verantwoordelijk voor de integrale uitvoering van het organisatie- en personeelsbeleid.
 • Je geeft op adequate wijze sturing aan veranderingsprocessen.
 • Je zorgt voor de voortgang van productie en kwaliteit van het team, en de adequate inzet van personele en financiële middelen.
 • Je zorgt samen met het team voor een zo optimaal mogelijke zorgverlening aan de patiënt.
 • Je beheert één of meerdere portefeuilles in het belang van de gehele sector.

 

Wat vragen wij

 • Je hebt minimaal een HBO-diploma, gericht op management, zoals bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Management in de Zorg.
 • Je hebt brede leidinggevende ervaring, met name op het gebied van coaching.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid met een open, positieve houding, die op coachende en resultaatgerichte wijze leiding kan geven aan een team professionals op MBO- en HBO-niveau.
 • Je weet medewerkers enerzijds te enthousiasmeren en te stimuleren in hun werkzaamheden, en anderzijds wanneer nodig aan te spreken op gedrag en gemaakte afspraken.
 • Je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfsvoeringsprocessen.
 • Je hebt een planmatige, gestructureerde en zorgvuldige aanpak, en gaat proactief en oplossingsgericht te werk.


Wat bieden wij
Een tijdelijke, fulltime aanstelling (36 uur per week) voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties, maar is minimaal € 3.573,- bruto per maand en maximaal € 5.051,- (schaal 11A) bij een werkweek van 36 uur. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Ambulancezorg.
Daarnaast wordt een auto van de zaak voor woon- werkverkeer en dienstreizen, een laptop en een telefoon ter beschikking gesteld.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
Tom van der Vlist, directeur Operations, telefoonnummer 0592 312000
Dianne Hoving, manager Ambulancezorg, telefoonnummer 06 2291 2805
 

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier bij ons moederbedrijf UMCG. Dit kan tot en met 1 januari 2019. Klik op de link om verder te gaan.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 8, 11 of 16 januari 2019.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Axira