Nieuws

Vacature medewerker P&O (0,5fte/18 u. p.w.)

Wil jij onderdeel worden van een energiek P&O team en zorgen voor onze medewerkers en tegelijkertijd ook een bijdrage leveren in het aantrekken van nieuwe ambulance toppers? Dit is jouw kans! Solliciteren kan tot en met 5 augustus.
Lees meer...

P&O UMCG maakt kennis met UMCG Ambulancezorg

De P&O afdeling van ons moederbedrijf het UMCG kwam bij ons op bezoek om meer te leren over ambulancezorg. Tijdens de gesprekken werd inzichtelijk welke verschillen en overeenkomsten er zijn tussen beide organisaties en kregen ze een BHV cursus en een kijkje in de traumahelikopter, ambulance en GGB bus.
Lees meer...

Klijnsma bezoekt Spoedpoli en neemt een kijkje in de Psycholance

Jette Klijnsma heeft een bezoek gebracht aan de ketenpartners die nauw samenwerken in het kader van de opvang voor personen met verward gedrag.
Lees meer...

De ‘tolkenapp’ slecht de taalbarrière tussen patiënt en ambulancepersoneel

Steeds vaker krijgen ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs en de meldkamercentralisten te maken met niet-Nederlandssprekende patiënten. Zeven ambulanceregio's in Nederland maken vanaf nu gebruik van een speciaal ontwikkelde app om de taalbarrière tegen te gaan. De 'tolkenapp' is ontwikkeld om snel en veilig de juiste zorg aan te bieden.
Lees meer...

Axira